Ανδρικη μπλουζα με κουκουλα και φερμουαρ sportswear tech fleece windrunner bxqqxt

Ρούχα Nike

  • Jan 1, 1111

    Το Πρώτο Κτίριο της Nike

    Το Πρώτο Κτίριο της Nike
  • Jan 1, 1111

    Παλιό σήμα

    Παλιό σήμα
  • Jan 1, 1111

    καινούριο σήμα

    καινούριο σήμα
  • Jan 1, 1111

    Το ποιό ακριβό ρούχο

    Το ποιό ακριβό ρούχο
    Alessandro Michele brings the Gucci logo to the forefront
    350,00 €
  • Πρώτο Ρούχο στην Γη

    Πρώτο Ρούχο στην Γη
    Αρχαιολόγοι στη Γερμανία ανακάλυψαν σημαντικά ευρήματα που ίσως δίνουν την απάντηση στο πότε ξεκίνησαν οι άνθρωποι να φορούν ρούχα. Πρόσφατα η ομάδα των ερευνητών βρήκε σημάδια κοπής σε μια πατούσα αρκούδας σπηλαίου που υποδηλώνουν ότι τα προϊστορικά ζώα γδέρνονταν για τη γούνα τους πριν από περίπου 300.000 χρόνια!
  • Τα πρώτα ρούχα στην Nike

    Τα πρώτα ρούχα στην Nike
    Η Nike, Inc. (στα αμερικανικά αγγλικά προφέρεται: [naɪki]) είναι αμερικανική πολυεθνική εταιρεία που ασχολείται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την κατασκευή και σε παγκόσμιο επίπεδο το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις υποδημάτων, ενδυμάτων, εξοπλισμού, εξαρτημάτων και υπηρεσιών. Η εταιρεία έχει την έδρα της κοντά στο Μπίβερτον του Όρεγκον, στη μητροπολιτική περιοχή του Πόρτλαντ στις ΗΠΑ.
  • Πότε ιδρύθηκαν τα παπούτσια Nike

    Πότε ιδρύθηκαν τα παπούτσια Nike
    Ήταν γεγονός ότι η Nike πλέον ηγούνταν στον χώρο της αθλητικής ένδυσης, υπόδησης και το επόμενο βήμα της ήταν οι συνεργασίες με κορυφαίους αθλητές με πρώτο από όλους τον GOAT του μπάσκετ, τον Michael Jordan με τα Air Jordan 1 το 1985. παπουτσιών και ρούχων. Μερικοί από αυτούς είναι οι: Cristiano Ronaldo (Ποδόσφαιρο)
    Tiger Woods (Γκολφ)
    Lebron James (Μπάσκετ)
    kobe bryant (Μπάσκετ)
    Kevin Durant (Μπάσκετ)
    Rafael Nadal (Τένις)
    Serena Williams (Τένις)
    Giannis Antetokounmpo (Μπάσκετ)
  • Πότε πουλήθηκε το πρώτο κτίριο

    Πότε πουλήθηκε το πρώτο κτίριο
    Nike sells Bauer Hockey for $200 million
    The American athletic-goods giant, which acquired what it describes as hockey's leading manufacturer in 1995, said Thursday it is pleased to have struck a deal with "strategic buyers who have a passion for hockey and are committed to continue to invest in Bauer's long-term growth and brand leadership." Roustan, through private holding company Roustan Inc., places equity investments primarily in the arena business and aviation industry.
  • Το ποιό ακριβό παπούτσι

    Το ποιό ακριβό παπούτσι
    Τα πιο ακριβά φθαρμένα παπούτσια όλων των εποχών που πωλήθηκαν ποτέ σε δημοπρασία. Ο συλλέκτης Nick Fiorella πλήρωσε 1.472.000 δολάρια για αυτά τα Air Ships στον οίκο Sotheby's στο Λας Βέγκας στις
  • Μέχρι πότε συνεχίστηκε

    Μέχρι πότε συνεχίστηκε
    Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 1964 ως Blue Ribbon Sports, από τους Μπιλ Μπάουερμαν και Φιλ Νάιτ,[4] ενώ μετονομάστηκε σε Nike, Inc. στις 30 Μαΐου του 1971. Η εταιρεία πήρε την επωνυμία της από τη Νίκη, τη θεά της νίκης στην ελληνική μυθολογία. Η Nike εμπορεύεται τα προϊόντα της υπό το δικό της σήμα, καθώς και οι Nike Golf, Nike Pro, Nike +, Air Jordan, Nike Blazers, Air Force 1, Nike Dunk, Air Max, Foamposite, Nike Skateboarding