Invents europeus

  • May 26, 1500

    L'hèlix i la màquina voladora,

    L'hèlix  i la màquina voladora,
    Aquest invent va ser creat per Leonardo da Vinci que, a més d'inventor va ser també un gran artista italià, enginyer i músic entre d'altres. La màquina voladora també va ser un invent d'aquest, però la va provar anys antes el 1496. I de l'hèlix asegurà que giraria amb molta força i això l'ajudaria a elevar-se,
  • Period: May 26, 1500 to

    INVENTS EUROPEUS

  • May 16, 1510

    El primer rellotge

    El primer rellotge
    Peter Henlein va ser un manyà i rellotger de Nuremberg sovint és considerat l'inventor del cronometrador portàtil, fent d'ell l'inventor del rellotge, però aquesta afirmació és controvertida. L'any 1510, apròximadament, l'alemany va mostrà el primer rellotge al nostre continent.
  • El telescopi

    El telescopi
    Galileo Galilei va ser un astrònom, filòsof, matemàtic i físic que va estar relacionat estretament amb la revolució científica. Va mostrar interès per gairebé totes les ciències i arts.
    L'italià va fer molts de descobriments, però el telescopi va ser un invent que va ajudar molt a avançar en el camp de la medicina.
  • La premsa hidràulica

    La premsa hidràulica
    El francés Blaise Pascal que va ser un matemàtic, físic, filòsof i teòleg, es va convertir en l'inventor de la premsa hidràukica. Pascal observà que a l'empènyer un líquid, la pressió que s'exercia era igual en magnitud en totes adreces. Gràcies a aquest principi s'ha assolit produir forces molt grans utilitzant forces relativament petites. Un dels aparells més comuns per a arribar a l'anteriorment esmentat és la premsa hidràulica .
  • La màquina de vapor

    La màquina de vapor
    Aquest any, el físic i inventor francès Denis Papin va crear els plans del que seria el funcionament de la futura màquina de vapor, i les seves dimensions generals.
  • El termòmetre de mercuri

    El termòmetre de mercuri
    Aquest termòmetre pren la temperatura real de l'aire sense que es vegi afectada per qualsevol objecte de l'entorn que pugui trasnmetre calor. Al voltant de l'any 1714 va ser Daniel Gabriel Fahrenheit qui va inventar auqest termòmetre. L'any 1724 Fahrenheit acabà la seva escala.
  • El globus aeròstatic

    El globus aeròstatic
    Germans Montgolfier: Joseph-Michel i Jacques-Étienne són considerats com els inventors del globus aerostàtic s'ha demostrat que Bartolomeu Lourenço de Gusmo va inventar amb anterioritat la primera màquina voladora aerostática. Tot i així els germans Montgolfier van aconseguir un llançament a l'aire lliure d'una bossa de seda de 18 m³, que va arribar una altitud de 250 m.
  • La litografia

    La litografia
    La litografia és un procediment d'impressió descoberta en l'any 1796, avui gairebé en desús, nomé per a l'obtenció i duplicació d'obres artístiques. El seu creador va ser Aloys Senefelder ho va inventar a Munich, però aquest era xec.
  • El gas de alumdrado

    El gas de alumdrado
    L'enginyer francès Philippe Lebon va demostrar en un habitatge de París que aquest gas es podia emprar per a escalfar i enlluemnar. Però els seus experiments van despertar poc entusiasme i van arribar a la seva fi en 1804, quan és assassinat en els Campos Elíseos.
  • Escriptura per a cegs

    Escriptura per a cegs
    És un sistema de lectura i escriptura tàctil pensat per a persones cegues. Va ser ideat pel francès Louis Braille, pel que du el seu nom esciptura Braille.L'inventor es va quedar cec a causa d'un accident durant la seva infantesa mentre jugava en el taller del seu pare.
  • El segell postal

    El segell postal
    Va ser un mestre britànic i creador del primer segell postal de la història: el Penny Black.
  • La dinamo

    La dinamo
    Va ser un enginyer belga en electricitat . Va construir la dinamo de Gramme, que va ser la primera màquina elèctrica de corrent continu, un punt de partida de la nova indústria elèctrica.
  • El submarí

    El submarí
    L'espanyol Isaac Peral va ser l'inventor del primer submarí en la història, el qual du el seu nom.
  • La radio

    La radio
    Va ser un enginyer elèctric italià i guanyador del Premi Nobel de Física en 1909, conegut pel desenvolupament d'un sistema de telegrafía sense fils o radiotelegrafía.
  • Zeppelin

    Zeppelin
    Va ser un inventor alemany fundador de la companyia de dirigibles Zeppelinque duien el seu nom Ferdinand von Zeppelin. Al seu primer viatge en Zeppelin va resultar un desastre el dirigible explotà en arribar als Estats Units
  • La televisió

    La televisió
    John Logie Baird, va ser un enginyer i físic anglès. I, per suposat, un dels creadors de la televisió.
  • El cinemascope

    El cinemascope
    Va ser un astrònom i inventor francès, conegut per inventar el Cinemascope.