ELS TELEFONS MOVILS

Timeline created by julia delgado 009
 • Period: to

  1A GENERACIO

  https://es.wikipedia.org/wiki/Telefon%C3%ADa_m%C3%B3vil_1G
  En aquesta generació és l’arribada de l’internet i dels telèfons mòbils.
 • PRIMERS TELEFONS MOVILS

  PRIMERS TELEFONS MOVILS
  El model de mòbil del 1G va ser el Motorola DynaTAC a l’any 1980, el mòbil tenia un preu de 3.000 euros i podies trucar a la gent però només si tenien aquest mòbil també
 • MOVILS DEL 2G

  MOVILS DEL 2G
  El model de movil de la 2g va ser un Nokia 7110 a l’any 1999 conegut gracies a la coneguda saga de matrix. Altre model important que va sortir va ser el blackberry 5810 de la companyia RIM al 2002.
  El blackberry va ser el primer teléfon amb un teclat. Aquest movil tenia una mesura d’un palm d'amplada i de llargada era un telèfon mòbil molt gran aquests ja no tenia la mateixa forma que els del 1g si que aquests es començaven a semblar una mica més als de ara.
 • Period: to

  2ND GENERACIO

  https://es.wikipedia.org/wiki/Telefon%C3%ADa_m%C3%B3vil_2G
  A la segona generació van destacar tres coses molt importants, ja com la millora del SMS o també sense abrivia short menssajes service. Les altres dos van ser que van augmentar la capacitat de enviar dades desde dispositius de fax o módem.
 • Period: to

  3R GENERACIO

  https://es.wikipedia.org/wiki/Telefon%C3%ADa_m%C3%B3vil_3G
  Al començament de la 3g els movils van començar a ofreixer serveis exclusius d’internet apartir d’uns USB, pero no només als telèfons mòbils si no que també a altres dispositius como ordinadors. Apart també es va donar a conèixer la tarjeta SIM que serveix per tenir un número i poder rebre trucades estigui bloquejat o no.
 • MOVILS DEL 3G

  MOVILS DEL 3G
  A la 3g va surgir els movil que coneixem ara com els IOS o també coneguts com iphones i el ANDROIDS com els samsungs, xiaomis o huawei.
  El primer IOs que va sortir va ser el iphone 1 al 29 de juny de 2007 amb un cost de 499 euros molt més barat que els de ara per suposat. I per la banda dels ANDROIDS el primer movil es diu HTC dreams que es va donar a conèixer el 22 d’octubre de 2008 amb un preu estimat de 179 euros.
 • ELS TELEFONS

  ELS TELEFONS
  Al 2011 el telèfon Samsung Indulge va ser el primer de aquesta marca en tenir tecnología 4G. eL primer iPhone que va sortir amb el 4G va ser el iPhone 5 que com el Samsung Indulge, va arribar al mercat al 2011
 • Period: to

  GENERACIO 4G

  El 4G va començar a l’any 2009 i fins el dia d'avui és la que tenim.