UNIÓ EUROPEA

Timeline created by GATOWA'S
In History
 • Començament 2a Guerra mundial

 • Finalitza la segona guerra mundial

  Finalitza la segona guerra mundial
  Alemanya provoca la guerra en atacar els països veïns: el 1938 Alemanya pren el control d'Austria i pel març de 1939 annexa Txecoslovàquia. L' 1 de setembre Polònia també és envaïda.França i la Gran Bretanya declaren la guerra a Alemanya.
  Va acabar pel suïcidi de Adolf Hitler el 1945.
 • PLA SCHUMANN

  PLA SCHUMANN
  Consisteix en fer independents els sectors del carbó i de l'acer, de manera que, a partir d'aquest moment, cap país pugui mobilitzar les seves forces armades sense que els altres països s'adonin; amb això es van mitigar la desconfiança i les tensions després de la Segona guerra mundial.
 • TRACTAT DE ROMA

  TRACTAT DE ROMA
  El 25 de març 1957 es van firmar dos tractats. Un dels tractats era el tractat constitutiu de la comunitat econòmica Europea i el tractat constitutiu de la comunitat Europea de l'energia atòmica amb les dues noves comunitats, el consell decideix acceptar les dues decisions sobre la base d'una proposta presentada per la Comissió.
 • El mercat Únic CEE

  El mercat Únic CEE
  Les persones i les mercaderies d' Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Gran Bretanya, Grècia, Irlanda, Itàlia, Luxemburg, Holanda, Portugal, i Suècia poden circular lliurement a l'interior de les seves fronteres. Onze d'aquests països han adoptat la moneda única de l'euro