LA LÍNIA DEL TEMPS

Timeline created by Laurajuan199
In History
 • 880

  La Verge de Montserrat

  La Verge de Montserrat
  La Verge de Montserrat va ser vista per primera vegada l'any 880 per uns pastors en una cova. El bisbe Manresa, en assabentar-se va intentar traslladar la imatge fins a la ciutat, però pel seu pes va ser impossible, per la qual cosa va ordenar que construir una ermita.
 • 1080

  La nostra senyora dels Dolors.

  La nostra senyora dels Dolors.
  Aquesta devoció neix a la fi del segle XI, on la Mare de Déu destaca pel sentiment de dolor de la mare davant el sofriment d'un fill, per la qual cosa els "set dolors" resumeixen els set episodis de la vida de Jesucrist narrats pels evangelis que al·ludien al sofriment de Maria mentre acompanyava al seu fill a la missió de Redemptor.
 • 1208

  LA VERGE DEL ROSARI

  LA VERGE DEL ROSARI
  Segons la llegenda, a Domingo Guzmán, La Verge del Rosari se li va aparéixer en 1208 en una capella del monestir de Prouilhe (França) amb un rosari a les mans, que li va ensenyar a resar-lo i li va dir que el predicara entre els homes. A part de predicar, li va oferir diferents promeses referides al rosari. A Albatera, La Verge del Rosari és la patrona del poble, igual que de diverses localitats i ciutats repartides per tot el món.
 • La Nostra Senyora de la Llum

  La Nostra Senyora de la Llum
  Té el seu origen a la ciutat de Palerm (Itàlia) sobre els anys 1722, quan una monja va visionar una imatge de la Mare de Déu evitant caure en les gargamelles d'un monstre maligne, mentre sosté la seva ànima i al nen Jesús.
 • Marquesa de Dosaïgues.

  Marquesa de Dosaïgues.
  El comtat d'Albatera és un títol nobiliari creat el 20 de gener de 1628 pel rei Felip IV a favor de Gaspar de Rocafull Boil i Mercader, nomenat I comte d'Albatera. El verdader nom de la marquesa de dues aigües és Maria dels Dolors de Marimón i Queri (1819-1865), que va ser nomenada IX comtessa d'Albatera.
 • Period:
  4,000 BCE
  to
  400

  EDAT ANTIGA

  Des de l'IV mil·lenni a.c. fins a la caiguda de l'Imperi romà d'occident.
 • Period:
  400
  to
  1401

  EDAT MITJANA

  Des de la caiguda de l'Imperi romà d'occident a la caiguda de l'Imperi romà d'Orient.
 • Period:
  1401
  to

  EDAT MODERNA

  Des de la presa de Constantinoble a la Revolució francesa.
 • Period: to

  EDAT CONTEMPORÀNIA

  Des de la Revolució francesa fins a l'actualitat.