scocial media

Timeline created by 400118508
 • Period: to

  LinkedIn

  LinkedIn word primair gebruikt om zakelijke contacten te behouden en te creëren. Het platform word nog steeds gebruikt en heeft ongeveer 3 miljoen actieve gebruikers. Het medium is nog steeds actief.
 • Period: to

  Facebook

  Facebook is het grootste social media, maar heeft weinig actieve gebruikers. grotendeels gebruikt om persoonlijke contacten te behouden.
 • Period: to

  Hyves

  Hyves was een social media, dat door een grote variatie in leeftijden werd gebruikt met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar oud. Het was een groot platform met ongeveer 10 miljoen gebruikers in 2010.
 • Period: to

  Twitter

  Twitter word gebruikt om korte berichten te delen met mensen die je volgen. Deze berichten mogen niet langer zijn dan 140 tekens, wel is het toegestaan om foto’s, filmpjes of links toe te voegen.
  Twitter is een ouder social media kanaal en heeft vergeleken met instagram en snapchat, minder actieve gebruikers en word daardoor geadviseerd niet te gebruiken.
 • Period: to

  Instagram

  Instagram is een populair social media kanaal, het word grotendeels gebruikt door mensen onder de 30 jaar oud.
  het word gebruikt voor zakelijke, commerciële en vrijetijd gebruik. Instagram maakte in 2017 bekend dat er ongeveer 800 miljoen gebruikers zijn.