socials

Timeline created by Laurarv
In History
 • Lleis de Nuremburg

  el 21 de maig La Llei de l'exèrcit expulsa als jueus de l'exèrcit
 • Nit dels vidres Trencats

  Gener 5: La Llei sobre la Alteració de Noms i cognoms prohibeix que els jueus es canviïn el nom. Febrer 5: La Llei per a la Professió de subhastador exclou els jueus d'aquesta professió. Març 18: La Llei d'Armes prohibeix que els jueus comercialitzin armes. Abril 22: El Decret contra el Camuflatge d'Empreses Mongetes prohibeix que les empreses de propietat jueva es canviïn el nom.
 • Nit dels vidres Trencats

  Abril 26: L'Ordre per a la Divulgació del Patrimoni dels Jueus exigeix ​​que els jueus declarin totes les propietats que superin els 5.000 marcs alemanys. Juliol 11: El Ministeri de l'Interior del Reich prohibeix l'entrada dels jueus a centres de salut. Agost 17: L'Ordre Executiva sobre la Llei sobre la Alteració de Noms i cognoms exigeix ​​que els jueus adoptin un nom addicional
 • Nit dels vidres Trencats

  Octubre 3: El Decret per a la Confiscació de la Propietat Jueva regula la transferència de béns de jueus a alemanys no jueus. Octubre 5: El Ministeri de l'Interior del Reich invalida tots els passaports alemanys portats per jueus. Els jueus han de lliurar els seus passaports vells, que seran vàlids únicament després que se'ls hagi segellat la lletra "J".
 • Nit dels vidres Trencats

  Novembre 12: El Decret per a l'Exclusió de Jueus de la Vida Econòmica Alemanya tanca totes les empreses els propietaris són jueus. Novembre 15: El Ministeri d'Educació del Reich expulsa tots els nens jueus de les escoles públiques. Novembre 28: El Ministeri de l'Interior del Reich restringeix la llibertat de moviment dels jueus. Novembre 29: El Ministeri de l'Interior del Reich prohibeix que els jueus tinguin coloms missatgers.
 • Nit dels vidres Trencats

  Desembre 14: Una Ordre Executiva de la Llei sobre l'Organització de Treball Nacional cancel·la tots els contractes estatals celebrats amb empreses de propietaris jueus. Desembre 21: La Llei per a Parteres prohibeix que les mongetes exerceixin la professió.
 • Identificació en els passaports.

  Febrer 21
  Decret Relacionat amb el Lliurament de Metalls i Pedres Precioses de Propietat de Jueus
  Agost 1
  El President de la Loteria Alemanya prohibeix la venda de butlletes de loteria a jueus.