Voyagers

  • Llançament de les Voyagers

    Llançament de les Voyagers
    Tant la Voyager 1 com la Voyager 2 van ser llançades per la NASA a diferents mesos de l'estiu de 1977
  • Llançament Voyager 2

    Llançament Voyager 2
  • Llançament Voyager 1

    Llançament Voyager 1
  • Voyager 1 arriba a Júpiter

    Voyager 1 arriba a Júpiter
    El sobrevol de la Voyager 1 al voltant de Júpiter, va elevar el nombre de satèl·lits que es creia que orbitaben al seu voltant a 12. Avui, es creu que Júpiter té 80 vidres.
  • Voyager 2 arriba a Júpiter

    Voyager 2 arriba a Júpiter
    Mentre la Voyager 1 s'acosta a Saturn, la Voyager 2 arriba a la primera parada, Júpiter. Aquesta va realitzar mesures de la seva famosa tempesta: la Gran Taca Vermella. A banda d'això, també va recopilar mapes d'Io, Europa, Ganímedes i Calisto, descubrint que Io té una gran activitat volcànica.
  • Voyager 1 vola al voltant de Saturn

    Voyager 1 vola al voltant de Saturn
    L'existència d'anells al seu voltant era coneguda des de fa segles, però la Voyager els va captar amb una resolució impressionant per a la seva època. També va sobrevolar Tità, la lluna més gran, i va descobrir l'atmosfera boirosa que amaga la seva superfície (com a Venus), però amb un cost a pagar: va haver de canviar la seva trajectòria per l'espai. Això va fer que no pogués visitar ni Urà ni Neptú, sinó que es va allunyar del Sistema Solar.
  • La Voyager 2 y Urà

    La Voyager 2 y Urà
    Urà no havia estat mai visitat per una sonda. Quan la Voyager 2 va sobrevolar Urà, va descobrir que sembla estar més calmat i amb menys tempestes que els altres gegants gasosos, i orbita al Sol "de costat".
  • La Voyager 2 arriba a Neptú

    La Voyager 2 arriba a Neptú
    Just com Urà, Neptú mai havia estat visitat per una nau espacial fins a l'arribada de Voyager 2 en el 1989. Mentre que Urà està molt calmat, Neptú inesperadament té vents de 2000 km/h que superen la velocitat del so. Té fins i tot una tempesta de la mida de la Terra anomenada "Gran Taca Fosca" que desapareix i reapareix cada pocs mesos. La Voyager 2 continua sent l'única sonda a visitar Urà i Neptú.
  • L'acomiadament de les sondes Voyager al Sistema Solar

    L'acomiadament de les sondes Voyager al Sistema Solar
    Tant el Voyager 1 com el Voyager 2 prenen diferents trajectòries, la Voyager 2 es va anar al sud del pla de l'elíptica i la Voyager 1 es va anar al nord del pla de l'elíptica.
  • La Voyager 1 arriba a l'heliopausa

    La Voyager 1 arriba a l'heliopausa
    Al 2012 la sonda Voyager 1 arriba a l'heliopausa, ón l'influència del Sol s'acaba degut a que el vent solar es troba amb el vent interestelar .
  • La Voyager 2 arriba a l'heliopausa

    La Voyager 2 arriba a l'heliopausa
    La sonda Voyager 2 arriba a l'heliopausa al 2018
  • L'actualitat i els discs d'or de les Voyagers

    L'actualitat i els discs d'or de les Voyagers
    Les Voyagers segueixen enviant informació sobre l'espai interestelar, a més a més aquestes contenen uns discs d'or els cuals contenen informació sobre la Terra per possibles extraterrestres que poguessin trobar les sondes, aquests contenen: salutacions en diverses llengües, enregistraments de música popular, sons de la natura, fotografies de persones i paisatges, i fins i tot instruccions de com reproduir el disc.